basket
Total:
Discount:
to-basket
%

Jaunie TURBINE EVO no PERRELET

  • 23.01.2020

    Šveices pulksteņu ražotājs PERRELET ir pazīstams ar savu pulksteņu oriģinālajām ciparnīcām, kas animētas, izmantojot ekskluzīvo Double Rotor tehnoloģiju. Patentēts 1995. gadā, dubultais rotors ātri nostiprinājās kā zīmola raksturojošā pazīme. PERRELET 2009. gadā izlaida ikonisko Turbīnas modeli, un kopš tā laika tā hipnotiskais efekts turpina aizraut visās daudzās izpausmēs.

    Slavenā Turbīnu kolekcija 2019. gadā svinēja savu 10 gadu jubileju. Lai atzīmētu šo svarīgo pavērsiena punktu, PERRELET izlaiž TURBINE EVO ar pilnīgi pārveidotu dizainu un jaunu mehānismu ar stundu, minūšu un sekunžu indikāciju.

    Nosaukums TURBINE EVO lieliski atspoguļo jaunā pulksteņa garu. “EVO” ir ņemts no vārda “evolūcija” un attiecas uz pulksteņu attīstību ar to modernizētajām un uzlabotajām īpašībām, kas pielāgotas dinamisko vīriešu mūsdienu dzīvesveidam. TURBINE EVO tiek prezentēts jaunā sporta korpusā ar nesen izstrādātu automātisko mehānismu.

    Pirmo reizi desmit gadu vēsturē visi mehānismi, ar kuriem šī kolekcija ir aprīkoti, ir izturējuši COSC sertifikātu, kas liecina par hronometrāžas augstpo precizitāti pēc vairāku testu sēriju nokārtošanas. Un visbeidzot, vēl viena pievienotā vērtība salīdzinoši ar pagātni: jaunā TURBINE EVO nāk ar integrētu metāla aproci.

    TURBINE EVO korpuss ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, ir pieejamas arī melnā PVD vai rozā zelta PVD versijās. Izmērs ir 44 x 13,82 mm. Korpuss ir papildināts ar jaunas formas austiņām, gludāku bēzeli. Kronis arī ir atjaunināts. Tagad tas ir vairāk pamanāms, kas ievērojami vienkāršo rūpnīcas mehānisma funkcijas un laika iestatīšanu.

    Korpusa aizmugurē gredzens, kas ieskauj safīra kristālu, atbalsojas ar tām pašām dekoratīvajām rievām korpusa sānos. Izliektas rievas ir precīzi izlīdzinātas tādā pašā stāvoklī kā korpusa ieliektās rievas. Neliela, bet izsmalcināta detaļa, kas uzsver detalizētu rūpību, kuru PERRELET ieliek katrā detaļā.

    Slavenā ciparnīca ar 12 asmeņu turbīnu, visu PERRELET turbīnu modeļu atšķirīgais dizaina kods, ir aizsargāts ar safīra stiklu. Propellers, kas izgatavots no melna anodēta alumīnija ar pieciem volframa pretsvariem, griežas, kamēr pulksteņa īpašnieks kustina roku.

    Visu stundu marķieri, stundu un minūšu rādītāji ir pārklāti ar fosforu, lai nodrošinātu optimālu saprotamību visos apgaismojuma apstākļos. Pēdējais izsmalcinātā izskata elements ir centrālā sekundes bultiņa, kas krāsota tādā pašā krāsā kā ciparnīca.

    Jaunie TURBINE EVO modeļi ir aprīkoti ar jaunu automātisko kalibru P-331 ar 42 stundu jaudas rezervi. Aizmugurējais vāciņš no safīra stikla nodrošina pilnīgu kustības pārredzamību ar izsmalcinātu apdari un jaunu skeletonizētu rotoru, kam iegravēts fabrikas logotips.

    Jaunais PERRELET pulkstenis, kas apvieno tehnisko aprīkojumu, precizitāti un drosmīgu dizainu, ir paredzēts ikdienas lietošanai un pirmo reizi piedāvā ērtu ergonomisku 5 posmu nerūsējošā tērauda aproci.

    Aproce ir izgatavota no tērauda ar mainīgiem pulētiem posmiem, kā arī no tērauda ar melnu PVD pārklājumu un tērauda ar rozā zelta pārklājumu.
    Pateicoties jaunajām austiņām, metāla aproce lieliski integrējas korpusā, kļūstot par vienu veselu ar pulksteni. Aprocei ir pievienota aizdare, kas dekorēta ar PERRELET logotipu. TURBINE EVO tiek piedāvāts arī ar aligatora siksnu.