basket
Total:
Discount:
to-basket
%

Jaunums MAURICE LACROIX Masterpiece kolekcijā! Masterpiece Moonphase Retrograde

  • 14.02.2020
    MASTERPIECE MOONPHASE RETROGRADE

    Divdesmit gadus pēc pirmā MAURICE LACROIX retrogrāda indikātora atklāšanas no reģiona Jura zīmols turpina meklēt jaunas robežas mūsdienu pulksteņu izgatavošanā, kas ir piesātināts ar elegances un tradicionālās meistarības garu. Nevainojams MOONPHASE RETROGRADE dizains ļauj novērtēt MASTERPIECE pulksteņu kolekcijas cēlo raksturu ar izsmalcinātām funkcijām.

    Tērauda korpusa modelī ir harmoniski integrēta jauna sarežģītu funkciju sērija. Trīs indikatori – nedēļas dienas retrogrādais indekss, datuma retrogrādais indekss un mēness fāžu indikators - vispirms tiek kombinēti uz debeszilas vai sudrabaini pelēkas krāsas ciparnīcas ar Klovas de Parīzes zīmējumu. Nevainojama precizitāte un inovatīvs raksturs nosaka MOONFASE RETROGRADE modeļa augsto vērtību, kas saskaņā ar MAURICE LACROIX filozofiju tiek piedāvāts par vispieņemamāko cenu.
    VĒSTURE

    Jaunā MASTERPIECE pulksteņa izlaišana saistīta ar viena MAURICE LACROIX slavenā modeļa atgriešanos. Kopš 1999. gada ražoti pulksteņi ar retrogrāda indikatoriem ir guvuši uzņēmuma atzinību visā pasaulē. Kopš tās pirmsākumiem sērija MASTERPIECE ir spējusi novērtēt zīmola unikālo meistarību. Modeļos tika izmantotas tādas tradicionālās tehnoloģijas kā skeletizēšana un retas tā laika funkcijas. Tas bija retrogrāda indikācija, kas ļāva MAURICE LACROIX iegūt neapšaubāmu autoritāti pulksteņu nozarē. Jau sākotnējā posmā tika izstrādāti indikācijas moduļi ar īpašu konfigurāciju, pateicoties šai funkcijai, kas liecināja par MAURICE LACROIX neparasto unikalitāti. Tehnisko integritāti harmoniski papildina mūsdienu dzīvesveidam atbilstošs dizains. Šādi tika izveidots MAURICE LACROIX CALENDRIER RETROGRADE modelis 21. gadsimta mijā.
    SAREŽĢĪTO FUNKCIJU PILNĪBA

    Pēc divdesmit gadiem zīmola tradīcijas tiek turpinātas MASTERPIECE MOONPHASE RETROGRADE pulkstenī ar indikāciju bez klasiskā skalas. Nedēļas diena pulksten 2 un pulksten 10 tiek attēlota, izmantojot rādītājus, kas pārvietojas pa 150 grādu loka. Rādītāji, sasnieguši trajektorijas malu, ar ierīces, kas sastāv no atsperēm un izciļņiem, palīdzību nekavējoties un sinhroni atgriežas sākotnējā stāvoklī un sāk skaitīt nākamās nedēļas un mēneša dienas. Sekundes mazais rādītājs pulkstenis 6 kalpo kā fons mēness fāžu norādīšanai.

    Kalibrs ML 292 nodrošina visu indikatoru darbību un MOONPHASE RETROGRADE pulksteņa nevainojamo precizitāti. Ekskluzīvais automātiskais mehānisms, kas ir pamatā, sevi pierādījis pateicoties lielajam izmēram un paaugstinātai uzticamībai, tiek papildināts ar MAURICE LACROIX speciālistu izstrādātu kompleksu funkciju moduli, kas atbild par nedēļas dienas un datuma retrogrādu norādīšanu, kā arī par mēness fāžu parādīšanu. Mērinstruments ar filigrānu rotājumu, ciparnīcu un pulksteņa korpusu pilnībā atspoguļo MAURICE LACROIX filozofiju.
    UZLABOTĀ KLASIKA

    Jaunās paaudzes MASTERPIECE modeļos galvenais uzsvars tiek likts uz klasisko kanonu mūsdienīgu interpretāciju, ko papildina ekskluzīvie MAURICE LACROIX elementi. Korpusa slīpās un noapaļotās virsmas ar diametru 43 mm ir rūpīgi noslīpētas, kas pulksteņa kontūrai piešķir īpašu izsmalcinātību. Pulkstenis ir aprīkots ar kolekcijai raksturīgo rievoto kroni. Ciparnīca ir dekorēta ar maziem romiešu cipariem MAURICE LACROIX 1990. gados ražoto modeļu stilā, un apaļo stundu rādītājam ir satīna apdare. Nedēļas dienas un datuma indikatori ir dekorēti ar rakstu, kas atšķiras atkarībā no ciparnīcas krāsas. Visiem sudrabpelēkā ciparnīcas rādītājiem, ieskaitot mazos sekundes rādītāju, ir Clou de Paris raksts. Pārējā ciparnīcas daļa ar graudainu virsmu veido matētu fonu zilganajiem rādītājiem. Zilajā ciparnīcā, kas izrotāta ar Cétes de Genéve zīmējumu, retrogrādajiem skaitītājiem ir spirālveida apdare, ar rodiju pārklāti indikatori un visi rādītāji. Lakonisks dizains, nevainojamas detaļas un dažādu faktūru un rakstu kombinācija nosaka MASTERPIECE MOONPHASE RETROGRADE pulksteņu cēlu raksturu.

    Neatzīstot izcilības kompromisus, MAURICE LACROIX atkal piedāvā elegantus un izsmalcinātus pulksteņus ar ideālu cenas un kvalitātes atbilstību. Lielisks dizaina, vērtības un moderno tendenču harmoniskas kombinācijas piemērs, kas raksturīgs MAURICE LACROIX izstrādājumiem.

     

    MAURICE LACROIX MASTERPIECE MOONPHASE RETROGRADE (MP6608-SS001-110-1)
    Cena: 6500 EUR


    PIRKT >>>
    MAURICE LACROIX MASTERPIECE MOONPHASE RETROGRADE (MP6608-SS001-410-1)
    Cena: 6500 EUR


    PIRKT >>>

     

    APLŪKOT CITUS MAURICE LACROIX MODEĻUS >>>