basket
Total:
Discount:
to-basket
%

Īpašā kolekcijas no MIDO! Escape Multifort

  • 14.01.2020

    MIDO sauc šo jaunpienācēju Multifort pulksteņu kolekcijā “Escape Multifort”. Tulkojumā no angļu valodas kā aizbēgšana vai atbrīvošana. Bet no kā aizbēgt?
    Varbūt MIDO mēģina izmantot šo “mākslinieciski sagatavoto” kolekciju, lai norādītu, ka tās tēma ir prom no normas, vai arī tai vajadzētu būt kaut kādam piedzīvojumam vai relaksācijai... vai, vēl labāk, mēs varam vienkārši ignorēt vārdu un pievērsties tam ka arvien vairāk pozitīvu tendenci šādiem pulksteņiem rada Swatch grupa.

    Pateicoties automātiskajam Šveices mehānismam, kompetentajam ciparnīcas dizainam un detaļām, kā arī tērauda korpusam ar PVD pārklājumu, kam vajadzētu izskatīties mazliet “nostalģiski” un mākslīgi “novecojušam”, MIDO Multifort Escape cena ir ne tikai pieņemama, bet arī pareizi orientēta uz jaunāku auditoriju. Kopumā MIDO piedāvā četras pašreizējās Multifort Escape versijas.

    Šis ir 44 mm platums, un tas ir viens no lielākajiem pulksteņiem ar trim Multifort rādītājiem, taču ar lielākoties vintage dizainu lielais korpusa izmērs ir jautrāks un stilīgāks nekā “pārāk lielais”.
    Apdare ir līdzīga metāla pistolei, bet nedaudz savādāka. MIDO nepārprotami vēlējās izskatīties “vecs”, cenšoties spēlēt uz priekšstatu, ka arī daži klasisko pulksteņu dizaini izskatās stilīgi, ja tie tiek pasniegti "ieturētā stilā".
    Jā, tā ir tīra mode, bet pulkstenis tomēr piedāvā klasiskā pulksteņa pievilcību, ļoti reāli uzsverot modernā stila apsvērumus.

    Pirms kāda laika MIDO nolēma izmantot Ženēvas stila vertikālās svītras uz Multifort pulksteņa ciparnīcas, un tas turpina labi darboties. Apvienojumā ar ļoti viegli atšķiramiem arābu cipariem un luminiscējošiem rādītājiem, ciparnīca ir pievilcīga un ļoti labi salasāma, stundas rādītājs nedaudz atšķiras no minūtes, tāpēc salasāmība tiek vēl vairāk uzsvērta.

    Pulksteņa iekšpusē atrodas Šveices kalibrs ETA C07.611 ar frekvenci 4 Hz un jaudas rezervi apmēram divas dienas. Daudzi cilvēki joprojām domā par 28XX sērijas mehānismiem, bet ETA mehānismu C sērija parādījās pirms dažiem gadiem, neskatoties uz ierobežoto izmantošanu pulksteņos. Šie jaunākie laikmeta mehānismi ir lielāki, un tāpēc ir paredzēti pulksteņiem atbilstoši mūsdienu gaumei.

    Pērkot jebkuru MIDO vīriešu pulksteni, dāvanā saņemsi ūdensnecaurlaidīgu mugursomu un ātri žūstošu mikrošķiedras dvieli.

        
    PIRKT >>>